Coșul meu

Fashion Trends: Yes or No?

Let’s talk about trends! A venit momentul să discutăm și despre „taina” trendurilor. Toată lumea le urmărește și toată lumea vorbește despre ele. Însă ce sunt ele de fapt? Este un must să le urmăm? Hai să aflăm împreună!

Vedem săptămâna modei din Paris, un adevărat spectacol și un mare eveniment pentru designerii din întreaga lume. Vedem paltoane oversized, lungi până în pământ și umeri mai ceva ca în Dallas! Înainte de a te grăbi și de a pune mâna pe cea mai aplaudată piesă de pe catwalk, gândește-te la ceea ce te reprezintă pe tine. Și nu doar în cadrul unei ocazii speciale, ci în viața de zi cu zi. Ești adepta unui astfel de stil? Te-ai vedea purtând astfel de articole la job, la o întâlnire cu cea mai bună prietenă sau la o cină romantică? Pune-ți întrebări, descoperă-te, iar răspunsul va fi cel care te va ajuta să faci cumpărături inteligente.

Nu spun că trendurile că nu ar trebui luate în seamă, însă nu mot-a-mot, așa cum sunt ele dictate de către marile case de modă. Ele pot servi drept reper pentru o ținută, pot fi sursa ta de inspirație, însă nu pot constitui baza ținutelor tale. De câte ori te-ai trezit dimineața cu gândul „Nu mai am nicio haină”, dulapul tău fiind plin până la refuz? Asta se întâmplă pentru că ceea ce ieri ni se spunea că este trendul anului, astăzi a fost aruncat la gunoi. E dat uitării până când un alt creator de modă se va gândi să îl reinventeze. Orientează-te spre ținute care pot fi purtate în orice moment al zilei!

Personal, sunt adepta everyday fashion. Iubesc țesăturile de calitate, croiul bun și culorile basic! Ceea ce inspiră un trend și ceea ce te face pe tine să te simți bine, reunite, conduc spre conturarea unei garderobe de care nu te vei plictisi niciodată!

În urmă cu ceva timp, am urmat cursul de styling vestimentar al lui Maurice Munteanu. Printre zecile de noțiuni nou învățate, am remarcat un lucru extraordinar spus de către Maurice: „Garderoba unei femei este suma tuturor experiențelor ei. De la filmele pe care le-a văzut și până la oamenii cu care s-a întâlnit.” Magnifique!

Articolele pe care le îmbraci reflectă personalitatea ta și, ironic, spun mai multe decât ai putea să o faci tu. Așadar, draga mea, trendurile sunt doar o bază pentru ceea ce trebuie să fie, de fapt, garderoba ta. Tot ce trebuie să faci este să te raportezi la ceea ce ești și cum ai vrea să fii percepută de cei din jur. Dar despre asta vom vorbi într-un articol viitor.

 

Kisses,

Anca Nichita

More
articles

SUBSCRIBE NOW

Subscribe to our newsletter and get 10% discount on your next online purchase. Would you like to stay up-to-date with all news, latest creations and offers?

2021 © vezuvio.ro