Coșul meu

Rochia Sirena – cum o purtam si unde ?

Avand in vedere faptul ca urmeaza un sezon estival plin de evenimente pompoase de seara trebuie sa ma pregatesc intens pentru acesta. Imi propun sa port la prima nunta programata o rochie sirena care sa-mi scoata in evidenta formele fabuloase.

”Ha-ha! Care forme?“, parca aud creierul meu spunand asta. Binee – nota catre mine – nu uita sa-ti intensifici programul de antrenament, schimba-ti meniul, renunta la inghetata , ciocolata, paste, pizza,bauturi acidulate, etc. Intr-adevar este greu sa porti o rochie sirena, nu doar in seara evenimentului ci si cu cel putin o luna inainte. Dar oare merita efortul? Oh, DAAAAAA! Explic mai tarziu.

Exista cateva aspecte in ceea ce priveste aceste gen de rochii care trebuie mentionate obligatoriu. In primul rand, trebuie sa ne gandim la evenimentul la care vom participa, obligatoriu de seara. O nunta, o petrecere somptuoasa, banchet! Nu uitati de locatia in care se desfasoara evenimentul. In al doilea rand, acest tip de rochie are tendinta de a scoate la iveala unele eventuale excese alimentare sau o lipsa de antrenament la sala- daca este asa poti oricand sa te indrepti catre o rochie ampla de voal sau tull.

Exista si cateva trucuri in ceea ce priveste alegerea rochiei perfecte! Nu trebuie sa fie confectionata din material foarte subtiri pentru ca ar putea dezvalui orice urma de pe piele, de la linia lenjeriei intime pana la diferite cicatrici. Daca este facuta dintr-un material subtire, allege o culoare inchisa eventual si accesorizeaza cu ceva colorat.

De asemenea, ar fi o solutie alegerea unei rochii tip sirena din dantela cu captuseala, cum ar fi Rochie sirena lunga sau Rochie sirena lunga cu spate gol. Ambele au spatele decupat foarte adanc ceea ce va arata super sexy. Bineinteles ca au aplicate cupe push-up ambele modele. Revin; de ce sa ne chinuim sa purtam o rochie sirena pana la urma? Pentru ca aceste rochii sunt niste aparitii, demne de invidiat. Aceste rochii intorc toate privirile si cu siguranta nu vei trece neobservata.

Purtarea unei rochii sirena este un test in ceea ce priveste increderea in tine.

More
articles

SUBSCRIBE NOW

Subscribe to our newsletter and get 10% discount on your next online purchase. Would you like to stay up-to-date with all news, latest creations and offers?

2021 © vezuvio.ro