Coșul meu

Alege cele mai frumoase rochii pentru domnișoarele de onoare

Alegerea rochiilor pentru domnișoarele de onoare poate fi pe cât de entuziasmantă, pe atât de dificilă. Cum găsești o rochie care să se potrivească stilului fiecăreia dintre ele și, mai ales, pe măsura fiecareia? Fie că ești viitoare mireasă și ai nevoie de inspirație pentru ținutele domnișoarelor de onoare sau fie că vei fi ajutorul miresei și ești în căutarea unei rochii speciale, îți venim în ajutor cu sfaturi și o selecție de rochii pentru domnișoarele de onoare, croite în atelierul nostru.

Mizează pe o ținută jovială

Una dintre cele mai accesibile rochii pentru domnișoarele de onoare este rochia din voal cu bustul din dantelă și betelia pe elastic, cu fundă la spate. În partea de sus, dantela este într-o nuanță bej-aurie, în fusta poate varia, de la roz, roșu, somon la verde sau albastru electric. Este disponibilă în mărime universală aici.

Alege rochii în ton cu rochia ta

În primul rând, croiala rochiilor domnișoarelor de onoare ar trebui să fie diferită față de a ta. Dacă rochia de mireasă este tip sirenă, alege rochii scurte pentru domnișoarele de onoare sau rochii lungi într-un stil diferit față de cel al rochiei de mireasă. Pe de altă parte, dacă rochie ta are un design clasic, ce duce cu gândul la nunțile regale, optează pentru rochii din materiale rigide, în nuanțe neutre.

Fie că vorbim de nuanțe pastelate, delicate sau de culori vibrante, rochiile domnișoarelor de onoare se remarcă îndeosebi prin cromatică. Inspiră-te din colecția noastră de rochii și alege ținutele potrivite pentru domnișoarele tale de onoare.

More
articles

SUBSCRIBE NOW

Subscribe to our newsletter and get 10% discount on your next online purchase. Would you like to stay up-to-date with all news, latest creations and offers?

2021 © vezuvio.ro