Coșul meu

Rochii lungi pe care trebuie să le ai în garderobă

Din tot ansamblul colecțiilor primăvară/vară din acest an nu puteau să lipsească rochiile lungi, elegante, vaporoase sau cele care urmăresc subtil linia corpului și te transformă în atracția petrecerii. Prin colecția noastră de rochii lungi, ne-am propus să îți venim în ajutor și să te inspirăm cu cele mai frumoase ținute pentru evenimentele speciale din acest sezon.

Petrecerile sunt variate, iar garderoba ta trebuie să fie versatilă și să se ridice la înălțimea fiecărui eveniment în parte. Iată care dintre rochii sunt un must în garderoba ta din această vară:

1. Rochia lungă din voal fronșat

În nuanțe puternice de albastru electric, roz delicat, roșu intens sau negru elegant, rochia din voal fronșat este fluidă și grațioasă, oferindu-ți, în același timp, eleganță și lejeritate. Croiala și inserțiile de tull de pe lateral îți pune în evidență silueta și îți asigură factorul wow. Este o alegere perfectă dacă ești domnișoară de onoare, dar și pentru o nuntă, banchet sau o petrecere sofisticată la piscină.

2. Rochia sirenă

O siluetă armonioasă și formele feminine nu pot fi decât evidențiate printr-o ținută bine aleasă, fie că este vorba de un eveniment special, fie că de clasicele nunți. Rochiile tip sirenă alungesc corpul, sunt provocatoare, însă fără a dezvălui prea mult. În colecția noastră, regăsești rochii tip sirenă în diverse nuanțe, texturi și croieli, potrivite oricărei personalități. Rochia din dantelă rigidă, cu motive grafice, pune în evidență bustul și talia, oferindu-ți un plus de feminitate. Pentru o apariție cu adevărat seducătoare, îți recomandăm o rochie din material elastic, cambrată pe talie și cu șliț lung pe un picior. În partea din spate prezintă inserții din tull nude și bretele în formă de X. Este disponibilă în nuanțele albastru, grena, negru sau verde.

3. Rochia din dantelă 3D

Vedeta colecției noastre, rochia din dantelă 3D impresionează prin eleganță, somptuozitate și delicatețea materialului. Dantela prețioasă îmbracă corsetul de satin, iar fusta amplă, în cloș, oferă amploare și voluptate rochiei.

Alege-ți rochiile care te reprezintă și poartă rochii trendy la petrecerile din acest sezon!

More
articles

SUBSCRIBE NOW

Subscribe to our newsletter and get 10% discount on your next online purchase. Would you like to stay up-to-date with all news, latest creations and offers?

2021 © vezuvio.ro