Coșul meu

Alegerea unei rochii


De cum pătrunzi într-un magazin de îmbrăcăminte sau accesezi un astfel de magazin online, vei fi asaltată de varietatea modelelor, culorilor și mărimilor de rochii, fiecare dintre ele potrivindu-se câte unui tip de ocazie. Unele modele sunt de fiecare zi, altele se potrivesc numai în ocazii speciale. Unele sunt ideale pentru tine, altele nu ți se potrivesc. Alegerea unei rochii este cauza pentru care o sesiune de shopping, chiar și online, poate ajunge să dureze ore întregi. Pentru a scurta acest timp (nu de alta, dar poate ai nevoie de timp să și porți ceea ce-ți cumperi), poți lua în considerare unele sfaturi utile în alegerea vestimentației tale.

Gândește-te, în primul rând, cum și unde vei purta noua ta rochie. Este pentru ocazii speciale? Este pentru purtat pe stradă? Este pentru muncă? Alege cu atenție, astfel încât să nu o porți doar o dată, pentru ca apoi să adune praf în șifonierul tău. Îndepărtează de pe lista rochiilor candidade ceea ce nu se potrivește utilității pe care vrei tu să o conferi piesei tale de vestimentație. Apoi, ia în considerare accesoriile pe care le ai. Nimeni nu vrea să se trezească purtând o rochie pentru care nu are pantofii potriviți, geanta potrivită, bijuteriile potrivite etc. O asemenea alegere te-ar împinge spre noi și noi sesiuni de shopping.

Prețul este și el foarte important. Multe magazine se întrec în reduceri, așa că poți fi sigură că undeva rochia visată de tine se va găsi la un preț cât se poate de avantajos. Din acest punct de vedere, magazinele online sunt într-un avantaj net față de cele fizice. În loc să bați la pas tot orașul, poți să stai la birou și, în câteva minute, să compari zeci de oferte, pentru a o putea alege pe cea mai bună pentru tine.

More
articles

SUBSCRIBE NOW

Subscribe to our newsletter and get 10% discount on your next online purchase. Would you like to stay up-to-date with all news, latest creations and offers?

2021 © vezuvio.ro