Coșul meu

De ce să porți o rochie roșie la un eveniment de seară

Deja este bine cunoscut faptul că roșul, culoarea pasiunii,  este cea mai atractivă și senzuală nuanță, ce te poate face să ieși în evidență indiferent de momentul zilei sau ocazia la care alegi să porți o ținută all red. Iată trei motive pentru care ar trebui să alegi o rochie roșie la un eveniment de seară:

  1. Roșul îți oferă încredere în tine

Simți că îți lipsește încrederea de tine, că uneori te simți fără energie și că ai nevoie de un plus de vitalitate? O rochie roșie de seară poate fi elementul definitoriu pentru a te face să arați și să te simți, indiferent că mergi la o petrecere de cocktail, un bal sau o nuntă. Roșul te face să te simți mai feminină, mai senzuală și îți oferă încrederea în calitățile tale. Mai mult decât atât, culorile pe care le alegi pot transmite mesaje persoanelor din jur, iar roșul are acea puterea de a-i face pe ceilalți să vadă în tine o persoană încrezătoare, puternică, cu personalitate.

  1. Roșul avantajează pe oricine

Nu contează dacă ești blondă, roșcată sau brunetă, vei arăta superb într-o rochie lungă roșie. Sunt atât de multe nuanțe seducătoare de roșu și cu siguranță vei găsi una care să ți se potrivească. Dacă ești roșcată, este bine să alegi o rochie într-o nuanță diferită față de cea a părului. În plus, mizează pe rochii cu umerii dezgoliți care să creeze un contrast armonios între rochie și păr.

Pe de altă parte, blondelor li se potrivește cel mai bine nuanțele vibrante de roșu, iar brunetele vor arăta spectaculos în rochii în tonuri de roșu închis, precum bordo sau stacojiu.

  1. Roșul este mereu în centrul atenției

Vrei să ieși în evidență la un eveniment special? Mizează pe o rochie roșie, tip sirenă, ce îți pune în evidență silueta și îți oferă încrederea că ești cea mai frumoasă. Simte-te seducătoare, senzuală și încrezătoare purtând o rochie lungă roșie din colecția noastră de rochii lungi elegante.

Inspiră-te din colecțiile noastre și asigură-ți apariții wow la la fiecare eveniment!

More
articles

SUBSCRIBE NOW

Subscribe to our newsletter and get 10% discount on your next online purchase. Would you like to stay up-to-date with all news, latest creations and offers?

2021 © vezuvio.ro