Coșul meu

Ce rochie se potrivește pentru diverse ocazii?

Fiecare tip de eveniment are câte un cod vestimentar care poate pune probleme serioase unei femei care dorește să fie elegantă și să se potrivească în peisaj. Sunt zeci de tipuri de rochii potrivite pentru zeci de tipuri de evenimente, astfel că, de multe ori, respectarea dress code-ului este o provocare destul de mare chiar și pentru cele mai mari cunoscătoare ale normelor de conduită vestimentară. Tipul ocaziei și momentul zilei dictează, în cea mai mare măsură, tipul de rochie pe care este indicat s-o porți.

  1. Nuntă

Când vine vorba de rochii de nuntă, dacă ești de modă veche ar fi bine să eviți albul și negrul. Totuși, în ultima vreme, aceste două culori se poartă chiar și dacă nu ești mireasă. Încearcă, totuși, să fii elegantă. Lungimea rochiei se recomandă să fie până la genunchi (nu cu mult mai sus), iar materialul poate fi lucios dacă vorbim de o nuntă de seară sau mat dacă nunta are loc ziua.

  1. O cină specială

În cazul unei ieșiri vesperale, cel mai bun sfat pe care-l dau specialiștii este să ceri sfatul. Nivelul de formalism al acestor evenimente poate varia de la blugi și tricou la cea mai elegantă rochie. Pentru orice eventualitate, ai grijă să porți la tine niște cercei lungi și o eșarfă, accesorii care îți pot salva orice ținută în orice situație.

  1. O petrecere office

Când petrecerea capătă accente corporatiste, cel mai sigur este să porți o ținută office, pentru că oamenii care organizează asemenea evenimente consideră că tu ești la muncă și în afara programului, când e vorba despre distracție. Dacă alegi o ținută prea provocatoare, este posibil să nu mai fii luată prea în serios în contexte profesionale.

  1. Un interviu

Ținuta care nu dă greș la interviuri este cea mai conservatoare și tradițională cu putință, mai ales dacă vorbim despre o companie mare, cu pretenții. Chiar și dacă vrei să lucrezi în industriile creative, evită ținutele prea de scandal sau prea strâmte; nimeni nu vrea să te angajeze pe criteriul formelor tale.

  1. O primă întâlnire

Un asemenea context este mult mai casual. Aici este vorba despre a face o primă impresie cât mai plăcută, așa că o rochie neagră, scurtă dar nu vulgară, este suficientă. De asemenea, poți aborda și o ținută alcătuită din blugi și o bluză casual. Important este să te simți bine, așa că dress code-ul pentru întâlniri romantice este ceva mai lax.

More
articles

SUBSCRIBE NOW

Subscribe to our newsletter and get 10% discount on your next online purchase. Would you like to stay up-to-date with all news, latest creations and offers?

2021 © vezuvio.ro