Coșul meu

Ce rochie ți se potrivește pentru banchet?

Se apropie vremea banchetelor și magazinele de haine sunt pline de lume încă de pe acum. Fiecare fată vrea să fie cea mai frumoasă și mai strălucitoare din noaptea absolvirii, așa că există o adevărată competiție pentru cea mai bine aleasă rochie.

Dar ce înseamnă rochie bine aleasă? Dacă te uiți în cataloagele de modă, trei sferturi dintre rochii par superbe. Asta, pentru că modelele din aceste cataloage sunt anume alese ca să arate bine aproape orice pe ele. Ce faci dacă, totuși, ai un corp uman normal și sănătos? Te orientezi, bineînțeles, astfel încât rochia ta de banchet să te avantajeze cât mai mult. Dacă ești chiar nehotărâtă, mergi la sigur cu o rochie neagră, scurtă. Sigur, nu obscen de scurtă.Sfatul lui Coco Chanel pare să fie bătut în cuie, așa că nu vei da greș.

Negrul subțiază silueta, făcând o fată mai scundă să pară înaltă și senzuală. Accesorizată cu bijuterii de argint sau perle, o asemenea ținută va atrage, cu siguranță, atenția. Problema este că s-ar putea să nu fii singura care apelează la această soluție, așa că te poți aștepta să nu fii singura care arată în acest fel. Drept urmare, poate vei dori să asociezi o pereche de pantofi deosebiți sau niște bijuterii unice, poate handmade.

Alte moduri de a corecta silueta se leagă de forma rochiei în sine. De exemplu, un peplum te va face să afișezi niște șolduri mai pline, în caz că ai o conformație dreaptă a corpului. Dacă, din contră, forma trupului tău este una de pară, o rochie largă începând de sub sâni și cu umerii goi va compensa din plin acest mic defect, făcându-te să atragi foarte multe priviri admirative.

Nu te teme să îndrăznești! Dincolo de tendințe, unicitatea este moda care nu moare niciodată!

More
articles

SUBSCRIBE NOW

Subscribe to our newsletter and get 10% discount on your next online purchase. Would you like to stay up-to-date with all news, latest creations and offers?

2021 © vezuvio.ro