Coșul meu

Ce se poartă primăvara asta?


Cu venirea căldurii, ținutele trebuie să devină și ele adecvate sezonului. Soarele, tot mai gereros cu prezența, trebuie să aibă ceva asupra căruia să-și arunce razele, nu? Ei bine, primăvara asta poți începe să-ți faci de cap, pentru că tendințele sunt din ce în ce mai îndrăznețe și mai plăcute privirii. Poți spune adio simplității, pentru că volănașele revin în forță! Ții minte acele fotografii alb-negru sau sepia de pe vremea străbunicilor? Ei bine, eleganța și spiritul acelei epoci revin în tendințe, prin jabouri, volănașe ample sau bluze în multe straturi; inclusiv designerii tributari minimalismului au ales să manifeste abordări ceva mai exuberante.

Tendința de a merge spre ținute cât mai feminine se manifestă, în această perioadă, și prin transparență. Evitând vulgaritatea și expunerea unor suprafețe prea mari de piele, îți poți pune senzualitatea în valoare prin rochii lungi, dar translucide, care lasă la vedere exact atât cât trebuie. Țesăturile subțiri, precum mătasea, sunt și ele ecouri ale modei din deceniile trecute. Recomandarea designerilor este ca, pe sub aceste ținute provocatoare, să porți un body și o pereche de pantaloni scurți cu talie înaltă, pentru a nu risca să frizezi vulgarul și pentru a putea să te simți confortabil în orice situație.

Continuând linia unei feminități senzuale strunite, despicătura înaltă a fustei sau rochiei se încadrează, și ea, în moda pentru primăvara și vara anului 2017. Expunerea picioarelor este preferată expunerii sânilor, iar acest artificiu permite un compromis între o atitudine senzuală și senzație de confort. Asemenea ținute sunt completate cu bluze cu mâneci bufante, cât mai mari, sau chiar cu o singură mânecă de acest tip, lăsând goale un braț și un umăr. În ce privește culorile, acestea vor fi ori pastelate, ori metalice, fiind concepute anume în scopul de a se juca în mod plăcut în lumina tot mai generoasă.

More
articles

SUBSCRIBE NOW

Subscribe to our newsletter and get 10% discount on your next online purchase. Would you like to stay up-to-date with all news, latest creations and offers?

2021 © vezuvio.ro