Coșul meu

Trend alert: rochiile feminine

Sezonul primăvară-vară 2017 este marcat de o reîntoarcere la ținutele feminine, la printuri florale și detalii ce ne subliniază stilul și ne fac să fim mai atrăgătoare ca oricând. Nuanțe vesele, imprimeuri inedite, croieli perfecte pentru orice tip de siluetă îți oferă doza de optimism de care ai nevoie primăvara aceasta. Colecția Vezuvio de rochii lungi, pentru evenimente speciale, și colecția de rochii scurte îți oferă o largă varietate de modele din care poți alege pentru a-ți alcătuit cele mai frumoase ținute.

Aducem culoare garderobei tale cu rochii croite în atelierul nostru, în nuanțe vibrante. Colecția de rochii scurte se diferențiază prin motivele etno sau imprimeuri florale, iar colecția de rochii lungi aduce un aer fresh garderobei tale grație designului inedit și detaliilor de efect.

Fii feminină într-o rochie cu imprimeuri
Nimic nu este mai feminin și mai potrivit pentru zilele de primăvară decât o rochie scurtă cu imprimeuri florale. Este tipul de rochie care exprimă veselia de la prima vedere, iar dacă este purtată cu o atitudine pe măsură, ținuta va fi una de efect. Croiala rochiei pune în evidență bustul, dar și talia bine definită. Fusta în cloș poate accentua discret silueta, dar totodată, poate să ascundă zona abdomenului și astfel, să pună în valoare orice tip de siluetă.  Când vine vorba de accesorizarea unei astfel de rochii, mizează pe accesorii simple, în culori neutre, care nu încarcă inutil ținuta și care nu eclipsează frumusețea rochiei.

Ținute sofisticate pentru evenimente speciale

Colecția de rochii lungi îți oferă o varietate de modele cu care să impresionezi la orice eveniment. Fie că ești în căutarea unei rochii pentru banchet, nuntă sau pentru orice alt tip de eveniment ce necesită o ținută specială, cu siguranță vei găsi inspirație în colecția noastră. Îți propunem o rochii din materiale speciale: dantelă, voal sau tull, croite astfel încât să evidențieze formele feminine.

Descoperă colecția noastră de rochii, de zi sau de seară, ce îți pune evenimentele din acest sezon sub semnul eleganței și al rafinamentului.

 

More
articles

SUBSCRIBE NOW

Subscribe to our newsletter and get 10% discount on your next online purchase. Would you like to stay up-to-date with all news, latest creations and offers?

2021 © vezuvio.ro