Coșul meu

Cum să-ți accesorizezi ținuta primăvara asta?


2017 este anul ținutelor cât mai feminine, iar accesoriile asociate acestora trebuie să se înscrie în aceeași linie. Designerii s-au gândit că bijuteriile, pălăriile și gențile trebuie să fie imense, colorate și să atragă atenția cât mai mult asupra lor și, implicit, a ta. Este bine ca pălăriile să fie din paie și cât mai mari, pentru un aspect ușor retro, dar în același timp îndrăzneț. Desigur, acestora li se potrivesc cercei pe măsură. Vorbim, totuși, de un refuz al simetriei. Designerii fie recomandă cercei nepereche, diferiți între ei, fie chiar portul unui singur cercel cât mai mare posibil. Asimetria, în opinia marilor designeri, are o frumusețe unică.

La gât, designerii îți recomandă să mergi tot în lumea extremelor. Sunt în tendințe choker-ele groase, chiar exagerate, dar și pandantivele imense care sunt menite să atragă atenția asupra ta. Desigur, aceste pandantive trebuie să fie cât mai ciudate ca formă și culoare. Lor li se asortează brățările cât mai ample, cât mai multe, cât mai zgomotoase și cât mai ieșite din comun cu putință. Pielea asociată cu metalul sau acele șiruri lungi de brățări zdrăngănitoare, cât tot antebrațul, te vor transforma într-o adevărată regină a atenției celor din jur, care cu siguranță te vor admira.

În fine, în sezonul primăvară – vară 2017, revin la modă așa-numitele curele corset. Late și strâmte, anume concepute spre a accentua forma și linia taliei, acestea se pot purta peste cămașă sau peste rochie, pentru a crea acea imagine a trupului clepsidră, modă foarte populară care revine, periodic, în prim plan, începând din secolul al XIX-lea. Linia generală a modei curente a accesoriilor merge pe ideea dezinvolturii, a atitudinii îndrăznețe, a dorinței de a te evidenția prin orice mijloace, fără, însă, a părea vulgară. Cuvintele cheie sunt retro, joacă, jovialitate.

More
articles

SUBSCRIBE NOW

Subscribe to our newsletter and get 10% discount on your next online purchase. Would you like to stay up-to-date with all news, latest creations and offers?

2021 © vezuvio.ro