Coșul meu

Poartă cu stil rochia roșie

Sinonimă cu pasiunea, senzualitatea și feminitatea, culoarea roșie a stârnit admirație și a fost sursă de inspirație în lumea modei de zeci de decenii. Rochia de culoare roșie este o piesă indispensabilă în garderoba unei femei încrezătoare, stilată și care nu se teme să iasă în evidență. Paleta de nuanțe de roșu este una variată și pornește de la cărămiziu, bordo, trandafiriu la rubiniu și ruginiu. Fiecare dintre aceste nuanțe conturează un stil unic și exprimă anumite atitudini și emoții, de la pasiune și iubire până la agresivitate. Spre exemplu, în cultura asiatică roșul este un simbol al fericirii și al bunăstării.

Rochia roșie – o declarație de stil

Cu o rochie roșie te simți frumoasă, senzuală și chiar puțin îndrăzneață. Îți oferă tot ce ai nevoie pentru a te simți și a arăta bine cu orice ocazie; s-a dovedit faptul că culoarea roșie crește încrederea în sine. Rochia roșie este, așadar,  un item pe care trebuie să îl ai în garderobă dacă vrei să arați senzațional fără prea mult efort.  Atitudinea pe care o adopți este direct proporțională cu predominanța culorii în ținuta ta. Fie că alegi o rochie roșie scurtă sau una lungă, fii încrezătoare în ținuta ta și simte-te mai încrezătoare ca oricând.

Cum porți rochia roșie?

Mai puțin pretențioasă decât little black dress, rochia roșie este una dintre cele mai ușor de asortat piese vestimentare. Se potrivește de minune cu nuanțele metalice, argintiu sau auriu, atunci când este purtată la un eveniment de seară sau la un cocktail. Nici combinația dintre rochia roșie și pantofii negri nu este de neglijat și, cu atât mai puțin, cu pantofii nude.

Ținutele all red capătă un aer aparte când accesoriile sunt alese cu grijă și cu bun gust. O pereche de pantofi roșii, un colier cu pandantiv rubiniu și o pereche de cercei candelabru pot fi accesoriile perfecte pentru o ținută sofisticată, plină de rafinament, iar în ceea ce privește coafura, este indicat să îți prinzi părul la spate pentru a pune în evidență accesoriile și rochia.

Pentru un look clasic sau pentru unul ce amintește de anii ’80, mizează pe accesorii negre. Creează un look special cu o pereche de pantofi negri, un clutch negru și o curea în ton cu nuanța rochiei. Este o ținută perfectă pentru un eveniment special, de seară. Îți recomandăm o rochie roșie conică, clasică, din dantelă și bumbac.

Rochia roșie poate fi pusă în valoare cu ajutorul accesoriilor în nuanțe deschise, mai ales în sezonul cald. Obține un look sofisticat cu o rochie roșie și o pereche de cercei sau un colier cu perle. Această combinație clasică va atrage cu siguranță atenția și îți va conferi o alură specială.

Unde poți purta rochia roșie?

Farmecul unei rochii roșii este irezistibil, iar ocaziile la care putem purta o asemenea rochie sunt nenumărate. Fie că îți dorești să ieși în evidență la un eveniment la care participi, să surprinzi prin ținuta ta sau să îți pui în evidență feminitatea, rochia roșie este perfectă pentru orice ocazie.

Recunoscută pentru pasiunea pe care o inspiră, roșul este culoarea cea mai potrivită pentru întâlnirile în doi și la aniversările romantice. Cu o rochie roșie vei stârni pasiuni și îți vei surprinde jumătatea.  Alegerea unui model corespunzător de rochie roșie astfel încât să îți pună în valoare silueta și asortarea rochiei cu stil va transforma întreaga ținută într-una magică, indiferent de cadrul romantic în care alegeți să petreceți astfel de momente speciale.

Rochia roșie se pretează cu succes și la evenimentele de tip cocktail sau la evenimentele deosebite de zi. Pentru un eveniment de zi, care cere o ținută puțin sofisticată, îți recomandăm o rochie conică din dantelă pe care o să o asortezi cu accesorii nude sau în nuanțe deschise. Pe de altă parte, o rochie roșie lungă este perfecta pentru un eveniment de seară. În acest caz, opțiunile sunt nelimitate. În colecția Vezuvio, vei găsi rochii lungi în nuanțe de roșu, din voal sau dantelă. Sunt rochii în care te vei regăsi, indiferent de stil, personalitate sau siluetă.  Intră aici și descoperă propunerile noastre.

Rochia roșie, perfectă pentru nunțile anului 2017

Rochia roșie este perfectă pentru un eveniment special, cum este o nuntă. Sofisticate, pline de grație, rochiile de seară roșii cuceresc și încântă priviri. Cu o rochie roșie lungă vei fi o prezență aparte, dar te vei bucura de confort pe parcursul întregii seri. Pune în valoare farmecul rochiei prin accesorii metalice (auriu sau argintiu) sau mizează pe accesorii și pantofi nude pentru a lăsa farmecul ei să vorbească de la sine.

Oriunde ai alege să porți o rochie roșie, de zi sau de seară, lungă sau scurtă, nu uita de cel mai important accesoriu, zâmbetul tău. Descoperă-ți rochia preferată în noua colecție Vezuvio și pregătește-te să stârnești priviri pline de uimire.

More
articles

SUBSCRIBE NOW

Subscribe to our newsletter and get 10% discount on your next online purchase. Would you like to stay up-to-date with all news, latest creations and offers?

2021 © vezuvio.ro