Coșul meu

Primăvara rochiilor elegante

Oficial, este primăvara! Un anotimp de-a dreptul de sărbătoare dacă luăm în considerare și deschiderea sezonului petrecerilor. Evenimente private, petreceri de nuntă sau de botez, baluri de absolvire, dar și garden party-urile, toate stau sunt semnul eleganței cu o ținută bine aleasă!

Dacă te întrebi ce se poartă în materie de rochii la evenimentele speciale din acest sezon, află că texturile rafinate, nuanțele vibrante și imprimeurile florale sunt printre cele mai apreciate tendințe din primăvara aceasta. Noua colecție Vezuvio, ce cuprinde atât rochii lungi cât și scurte, elegante și rafinate, este pe măsură să îți ofere ceea ce cauți, fie că ai nevoie de o rochie pentru nuntă, fie de una pentru banchet.

Rochiile lungi, vedetele colecției

Colecția de rochii lungi aduce laolaltă texturi și materiale deosebite, precum dantelă, voal, mătase sau tull, dar și o întreagă gamă de culori, potrivite oricărui stil și oricărei personalități. Rochiile sunt croite astfel încât să avantajeze orice tip de siluetă și să potențeze frumusețea naturală. Roșul este mereu o nuanță în tendințe, astfel că nu vei putea da greș cu o rochie lungă roșie. Culoarea pasiunii, roșul debordează de eleganță, rafinament și denotă încredere și stăpânire de sine. Pentru o petrecere de absolvire, îți propunem o rochie roșie, din voal și dantelă, ce marchează talia și pune în evidență silueta. Este disponibilă în diverse nuanțe aici.

Dacă vrei să ieși în evidență la un eveniment special, alege o rochie din dantelă 3D, cu bust din satin și fustă amplă croită în cloș. Rochia este într-o nuanță seducătoare de grena și poate fi lucrată conform măsurilor tale. O găsești aici.

Rochii scurte, pentru petreceri memorabile

Fii de o eleganță aparte cu o rochie scurtă din tafta. Rochia din tafta cu bust din material lucios și fustă în cloș se potrivește unui eveniment de zi special, botez sau cununie civilă. Croiala rochie avantajează silueta și pune în evidență bustul grație părților laterale transparente. Este disponibilă în nuanțele roșu, somon, verde, bleo și galben aici.

O siluetă armonioasă trebuie să fie evidențiată de ținuta potrivită. Rochia scurtă mini, din dantelă, urmărește liniile siluetei, punând în valoare formele feminine. Poate fi purtată cu succes la diferite evenimente.

Inspiră-te din colecția noastră și descoperă o gamă variată de rochii lungi și scurte din care să îți alegi preferatele pentru evenimentele din acest sezon.

More
articles

SUBSCRIBE NOW

Subscribe to our newsletter and get 10% discount on your next online purchase. Would you like to stay up-to-date with all news, latest creations and offers?

2021 © vezuvio.ro