Coșul meu

Rochii cu imprimeuri florale: reîntoarcerea la feminitate

Cu o floare nu se face primăvară, dar ce spui de o întreagă colecție de rochii feminine, diafane și romantice ce aduce toată frumusețea primăverii în garderoba ta?! Nu e primăvară în care să nu ne îndreptăm atenția către rochiile cu imprimeuri florale, cele care sintetizează atât de bine veselia noului sezon și reîntoarcerea la culoare, la viață, la visare.

Designeri celebri, bloggeri, fashioniste și trendsetters au fost cuprinși de explozia florală și au adoptat printurile florale în garderoba lor de primăvară. De ce continuă acest imprimeu să fie mereu fermecător și irezistibil? Florile au reprezentat dintotdeauna o expresie a feminității, a gingășiei și a sensibilității, iar dincolo de imprimeuri rigide și influențe masculine, imprimeul floral a reușit să-și păstreze rolul definitoriu în conturarea conceptului de feminitate.

Așadar, ne reîntoarcem la feminitate, la nuanțe vibrante și texturi vaporoase și ne împrospătăm garderoba cu cele mai hot rochii din noua colecție Vezuvio. Lasă-te cuprinsă de frenezia flower-power și descoperă rochii croite după chipul și asemănarea personalității tale.

Te provocăm să îți construiești o ținută total înflorată, cu o rochie seducătoare și un design ce pune în valoare corpul. Fusta în cloș, cu pliuri generoase, marchează talia și alungește silueta. Este perfectă pentru evenimentele de zi, dar și pentru o întâlnire romantică și, de ce nu, pentru o ținută office, în combinație cu un sacou în nuanțe neutre. Găsești rochia scurtă cu impriemu floral aici. în trei nuanțe irezistibile.

Pentru o alură de rafinament și eleganță, mizează pe o rochie lungă, a cărei fustă în forma literei A poate ascunde eventualele imperfecțiuni ale corpului, iar grație designului inedit bustul, croit din dantelă și imprimeuri florale, devine principala atracție a ținutei.

Rochiilor în tonuri calde le este conferit un plus de feminitate cu aplicații florale ce fac ca bustul să fie pus frumos în evidență. Totodată, rochia iese în evidență și prin șlițul ce se deschide discret în partea frontală.

Fii în ton cu cel mai frumos anotimp al anului și adoptă imprimeuri florale ce îți asigură un look romantic și sofisticat! Inspiră-te din colecția noastră și alege rochii de zi sau de seară grațioase și ultra-feminine, ideale pentru orice tip de siluetă!

More
articles

SUBSCRIBE NOW

Subscribe to our newsletter and get 10% discount on your next online purchase. Would you like to stay up-to-date with all news, latest creations and offers?

2021 © vezuvio.ro