Coșul meu

Trendurile anului: volanele delicate și feminine

Detalii de efect și un joc de țesături și texturi, volanele au acea putere de a schimba cu totul un obiect vestimentar și de a aduce ținutei un plus de feminitate. În acest sezon, designerii ne propun detalii lejere, suprapuneri de materiale și drapaje care să potențeze eleganța oricărei piese vestimentare. Astfel, volanele au devenit unele dintre cele mai îndrăgite trenduri ale anului, împodobind armonios rochii, de zi sau de seară, precum și bluze sau cămăși.

Cum porți volanele primăvara aceasta?

Primăvara este sezonul volanelor, astfel că avem și mai multe motive să le iubim și să ne condimentăm  garderoba de primăvară cu aceste trenduri feminine și delicate. Anul acesta, volanele au avut parte de o revenire spectaculoasă și și-au făcut loc în colecțiile celor mai renumiți designeri.

Fii în tendințe cu rochii lungi sau scurte, cu volane discrete la mâneci și în zona bustului. În plus, volanele în zona decolteului pot aduc un plus de volum și evidențiază formele feminine. În cazul rochiilor pentru evenimente, volanele reprezintă un detaliu de efect, ce are rolul de a face întreaga ținută mai atrăgătoare. De asemenea, pot fi adoptate cu succes și atunci când vine vorba de ținute minimaliste.

De partea cealaltă, ținutele office capătă personalitate grație unor piese cheie, puse în valoare de astfel de detalii. Cu un croi deosebit, sacoul cu mânecile cu volane, poate fi purtat atât la o ținută office, cât și alături de o bluză dintr-un material delicat. Îl poți găsi în diverse nuanțe aici.

În acest sezon, îți propunem să dai frâu liber imaginației și să îți condimentezi garderoba cu cele mai hot trenduri. Ia din tendințe ceea ce se potrivește cel mai bine personalității și stilului tău, joacă-te cu nuanțele, imprimeurile și detaliile și construiește-ți ținute ce te pun în valoare.

Descoperă colecția noastră și împrospătează-ți garderoba cu rochii lungi și scurte, perfecte pentru orice ocazie!

More
articles

SUBSCRIBE NOW

Subscribe to our newsletter and get 10% discount on your next online purchase. Would you like to stay up-to-date with all news, latest creations and offers?

2021 © vezuvio.ro