Coșul meu

Rochii pentru evenimente în 2017

În curând se dă startul celor mai așteptate evenimente ale anului, evenimente care necesită, fără îndoială, un dresscode special. Prin noua colecție de rochii de seară și de zi ne-am propus să îți venim în ajutor și să îți însuflețim garderoba prin combinații inedite, culori vibrante și croieli elegante.

Îți propunem să începi noul sezon cu dreptul și să adopți ținute care te reprezintă și care te vor face să întorci toate privirile indiferent de evenimentul la care vai participa. Rochiile din colecția noastră sunt versatile, impecabile și seducătoare; te ajută să fii sexy, dar, în același timp, să exprimi eleganță și feminitate.  Credem, de asemenea, că orice femeie trebuie să se răsfețe și să poarte rochii delicate ori de câte ori dorește să se simtă specială și nu doar cu ocazia unor evenimente clasice, precum nunți, petreceri de botez sau aniversări. De aceea, am făcut o selecție a celor mai frumoase rochii, dintr-o colecție în care, cu siguranță, te vei regăsi și cu ajutorul cărora îți vei pune în evidență stilul.

Rochii lungi seducătoare

Rochie lungă din voal și dantelă

Una dintre cele mai apreciate rochii din colecția noastră este rochia din voal cu bust din dantelă și betelia pe elastic. Disponibilă în nuanțele turcoz, albastru electric, roșu, somon, grena și bleumarin, această rochie este ideală pentru evenimente speciale, de zi, precum cununii civile.

Această combinație de nuanțe, dintre bust și fustă, surprinde și atrage atenția, iar designul, cu spatele gol și fundă, îi desăvârșește farmecul . De asemenea, a fost gândită și creată pentru a avantaja orice tip de siluetă și pentru a emana grație și eleganță de la prima vedere.

Inedită grație combinației dintre dantelă și triplu voal, această rochie este o alegere îndrăzneață pentru  un eveniment de seară la care îți dorești să atragi toate privirile. Inspiră încredere, eleganță și reprezintă cel mai bine femeile care se simt bine în pielea lor și care sunt încrezătoare în alegerile vestimentare pe care le fac. Impresionează prin designul seducător care lasă spatele gol și adaugă un plus de senzualitate prin deschizătură de pe picior. Purtată cu accesorii metalice, această rochie îți va evidenția cele mai frumoase trăsături și îți va pune frumusețea în valoare. O găsești în colecția în patru nuanțe elegante: negru, roșu, bleomarin și grena.

Simtă-te prețioasă cu rochia tip sirenă Precious

Nu există rochie mai potrivită pentru a-ți pune în evidență silueta perfectă decât cea tip sirenă. Acest tip de rochie este potrivit pentru evenimente speciale, la care ținuta trebuie să fie una impecabilă. Noi îți propunem o rochie tip sirenă într-o nuanță absolut seducătoare: albastru electric.

Elegantă, într-o rochie tip sirenă neagră

Rămânem tot la capitolul rochii tip sirenă și vorbim despre rochia lungă sirenă din licra și dantelă, în cea mai elegantă nuanță: negru. Este tipul de rochie care te transformă într-o adevărată divă și care îți pune în evidență formele feminine.  Frumusețea ei vorbește de la sine, astfel că accesoriile ar trebui să fie cât mai discrete. Mizează, în schimb, pe un make-up și o coafură de efect care îți vor desăvârși lookul și te vor face să strălucești.

Rochia tip prințesă, mereu atrăgătoare

Fii cu adevărat prințesa balului într-o rochie roșie, din dantelă și fustă în cloș! Această rochie nu doar că exprimă feminitate datorită nuanței, dar pune în evidență silueta prin designul inedit: fusta este croită pe un cloș amplu, de 6 m, iar în spatele este în formă de V, cu inserții din tull. Este o rochie care îți va asigura o apariție demnă de covorul roșu. Dacă îți dorești o astfel de rochie și în alte nuanțe, ne poți contacta și îți vom crea rochia în nuanța preferată.

Rochii scurte pentru evenimente speciale

Fii seducătoare la evenimentele la care participi cu o rochie conică, până la genunchi. Creată din dantelă paietată și dublată cu milaneză, această rochie este o alegere inspirată pentru un eveniment de zi. O găsești în colecția noastră în diferite nuanțe, de la bleomarin și auriu la grena, roșu și negru. În ceea ce privește accesorizarea ei, poți opta fie pentru accesorii metalice, fie pentru unele în nuanțe nude sau negre. Alege, însă, un machiaj și o coafură cât mai naturală.

Feminitatea exprimată prin imprimeuri florale

Imprimeurile florale sunt de-a dreptul fascinante și nu există anotimp mai potrivit pentru a ne exprima feminitatea prin rochii cu imprimeuri florale decât cel de primăvară. Îți propunem să celebrezi frumusețea naturii și să îți împrospătezi garderoba cu o rochie cu imprimeu floral, din voal. Vei aduce un aer proaspăt garderobei după o iarnă în care au predominat nuanțele monocrome. Fie că alegi să o porți la un eveniment deosebit, la o ieșire în oraș cu prietenii sau la un cocktail, vei face cu siguranță diferența.

Sezonul acesta, lasă-te inspirată de rochiile din colecția noastră și impresionează la orice eveniment la care participi. Descoperă rochia potrivită pentru tine și pune-ți în evidență stilul, feminitatea și eleganța prin croieli, texturi și nuanțe inedite.

More
articles

SUBSCRIBE NOW

Subscribe to our newsletter and get 10% discount on your next online purchase. Would you like to stay up-to-date with all news, latest creations and offers?

2021 © vezuvio.ro