Coșul meu

Sacouri feminine în tendințe

De inspirație masculină, sacoul a devenit în timp una dintre piesele must have în garderoba femeilor. De-a lungul timpului, designul sacourilor a fost în strânsă legătură cu schimbările economice, sociale și culturale, devenind astăzi o piesă de rezistență potrivită tututor femeilor, indiferent de stilul pe care îl adoptă. Sacoul elegant a ieșit de mult din sfera business, iar astăzi poate fi purtat cu succes la rochii de zi, jeanși și chiar la rochii de seară. Ales cu grijă, un sacou de damă poate fi definitoriu pentru o ținută și poate să adauge nota de eleganță și feminitate de care orice femeie are nevoie.

Primăvara aceasta, îți propunem să îți împrospătezi garderoba cu două modele de sacouri ultrafeminine, ce impresionează prin croiala deosebită. În nuanțe în ton cu primăvara, sacourile din noua noastră colecție sunt nu nice to have, ci must have, deoarece te pot  scoate din multe dileme atunci când vine vorba de alegeri vestimentare.

Pentru zilele relaxante, în care vrei ca toate privirile să fie ațintite asupra ta, îți propunem un sacou roșu, cu un decolteu adânc, extrem de senzual. Poate fi purtat atât cu o pereche de pantaloni lejeri, dar și alături de o bluză delicată și o pereche de pantaloni ce evidențiază formele feminine. Îl găsești aici

Clasic este mereu elegant! Sacoul clasic, în nuanțe monocrome, denotă atenție pentru detalii, eleganță și un plus de rafinament. Ținutele office stau sub semnul eleganței cu sacoul alb, cambrat pe corp, un un singur nasture. Este ideal atât pentru o ținută office, cât și pentru una casual și poate fi purtat fie cu o pereche de pantaloni lejeri, în aceeași nuanță, cât și cu o rochie neagră, mulată pe corp. Dacă îți dorești un astfel de sacou în garderoba ta, descoperă-l aici.

 

Volanele sunt trendy în acest sezon și își fac simțită prezența în cele mai surprinzătoare moduri. Bucură-te de trendurile primăvării cu un sacou bleu cu mâneci în clopot. Poartă-l cu o pereche de pantaloni ușor evazați, în aceeași nuanță, și accesorizează-ți ținuta cu un colier statement. Îl poți achiziționa de aici.

Clasice, cu detalii inedite sau cu un design spectaculos, sacourile ne-au cucerit de-a lungul sezonelor, ne-au îndemnat să le explorăm versatilitatea și să le purtăm în cele mai creative moduri. Inspiră-te din colecția noastră și exprimă-ți stilul și personalitatea alegând piese care te definesc.

More
articles

SUBSCRIBE NOW

Subscribe to our newsletter and get 10% discount on your next online purchase. Would you like to stay up-to-date with all news, latest creations and offers?

2021 © vezuvio.ro